A partnership based on trust

Vođeni smo idejom da se u biznisu rezultati postižu kroz komunikaciju, povezivanje i građenje zdravog partnerstva, koje je u skladu sa svrhom i misijom svakog njegovog pojedinca.

Mi stvaramo partnersku mrežu po meri naših kupaca, dobavljača i zaposlenih zadržavajući kvalitet koji smo na samom početku postavili kao esencijalnu vrednost.

Kao jedan od vodećih distributera štampača i potrošnog materijala na domaćem i regionalnom tržištu, prepoznati smo kao partner od poverenja.

Friendship

Ko smo mi i čemu težimo

Kao kompanija sa zavidnim iskustvom u svetu distribucije IT opreme, uvereni smo da je esecijalna vrednost našeg poslovanja – baziranje partnerstva na poverenju.

U tom svetlu smo i prepoznati od strane naših poslovnih partnera; Kao kompanija koja teži rastu i razvoju obazirući se na zadovoljstvo svakog njenog člana. Iskustvo smo sticali kroz godine rada, različite tržišne trendove i tokove, kao i izazove na koje smo nailazili na makro i mikro nivoima. Rasli smo zajedno sa našim zaposlenima, partnerima, saradnicima. Ono što nas vezuje tokom svih ovih godina bilo je i ostalo poverenje među našim ljudima.

Trenutno poslujemo na tržištu Republika Srbije i Makedonije, kao i u Bosni i Hercegovini. Zastupamo od svetski najprestižnijih, do onih manje poznatih brendova u sferi IT i potrošačke opreme. Jedno im je svima zajedničko – ti brendovi su kreirali svoje proizvode i dali im određenu vrednost, da nama olakšaju i ulepšaju poslovne procese i svakodnevnu komunikaciju.

Komunikacija je ključ uspeha, a poruke budućnosti su sada na korak do vas.

A partnership based on trust.

Šta vidimo kao našu misiju
i šta je naša vizija

Partnerstvo – Gradimo partnerstvo u kome smo prepoznati kao partner i poslodavac od poverenja.

Odgovornost – Naš odgovor na poslovanje je pozitivan i kredibilan ka našim partnerima i zaposlenima.

Proaktivnost – Proaktivni smo u poslovanju i spremni na preuzimanje proračunatog rizika.

Fokus – Fokus stavljamo na ispunjenje zajednički postavljenih ciljeva.

Kvalitet – Imperativ našeg poslovanja.

Rezultat – Merljivi pokazatelj naših uspeha.

Svi mi koji smo deo Atom partner kompanije imamo jedan, zajednički cilj i fokusirano idemo ka njemu..

Šta nas čini partnerom od poverenja

Pouzdan partner i
partnerska mreža

Profesionalan pristup i
odnos prema partnerima

Vodeći distributer sa
optimalnim lagerom robe