“In the city of Amsterdam, You can find a lot of fun!”

5-7. oktobar 2015.

Prošle godine smo sa našim vernim partnerima, kupcima i vendorima, obišli grad koji predstavlja simbol istoka – Istanbul.

Ove godine smo izabrali da nagrada za uloženi trud i ispunjenje targeta naših kupaca bude zapad Evrope.

Grad Amsterdam…po mnogo čemu poznat, posećen iz najrazličitijih razloga, ali pre svega grad slobode, zabave, različitosti.

Mi smo pokušali da se držimo agende, ali u takvom gradu je to skoro neizvodljivo.

Toliko stvari i atrakcija koje privuku pažnju toliko da vam promene trasu u sekundi, taj lagodan odnos Amsterdamaca prema svemu, pa i poslu nekako vam otežava da se držite vremenski definisanih aktivnosti, radno vreme svedeno na minimum, hrpa biciklista na ulicama koji ne staju čak ni kada vide nas tuđince kao prepreku na putu. Ne, oni su krenuli ka cilju i ne staju, ne opominju ni zvonjavom.

Ali mi smo rešili da upoznamo Amsterdam u pravom svetlu. Našli se licem u lice sa delovima grada koji su po svojoj strukturi prilično slični, ali po karakteru itekako različiti. Muzejska četvrt, Red light district, Pijaca na otvorenom, Jordan…

Prošli smo kroz jedno divno iskustvo – Heineken iskustvo po svemu jedinstveno, doživeli Amsterdam iz nekog drugog ugla, krstareći njegovim kanalima…

Amsterdam je neki drugačiji svet, orjentisan na turiste ali podređen itekako ljudima koji tamo žive.

A sledeće godine, gde putujemo? Na koji grad na mapi stavljamo novu čiodicu?

Pogledajte deo atmosfere….