23.9.2014. u Vinskoj kući „Kovačević“ u Irigu održan je naš prvi partnerski skup povodom nove distribucije Cat mobilnih telefona.

Prošlo je već neko vreme od kada su se u ponudi Atom partnera našli i Cat mobilni telefoni, ali su objektivne okolnosti prolongirale održavanje samog skupa.
Vreme, udaljenost od glavnog grada, početak nedelje, činjenica da na skupu očekujemo manji broj naših stalnih partnera, a veći broj naših novih i potencijalnih partnera, govorili su da je rizik organizacije skupa na vrlo visokom nivou.
Međutim, rezultati govore da je ovo zaista bio pravi trenutak za organizaciju jednog takvog događaja.

Održana je kratka prezentacija svih postojećih Cat modela mobilnih telefona koji su u ponudi, omogućena demonstracija uređaja na licu mesta; Uz jedinstven spoj degustacije vina i gastronomsku ponudu, u autentičnom ambijentu i uz zvuke Bele violine i vokala Nemanje i Milice uživali smo nadam se svi, ali i organizovali malu nagradnu igru. Nagrada je bila model Cat B15Q koju je osvojio Darko iz Mobilland-a.
Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim sadašnjih i budućim partnerima na prisustvu, novinarima i kolegama koji su dali svoj doprinos i učinili da ovaj skup zaista dobije na kvalitetu.

Srdačno,
Vaš Atom partner

Vinska kuća“Kovačević“, Irig

23. Septembar2014.