Nagradno putovanje Atom partnera u Istanbul organizovali smo za naše partnere mesecima unazad.
Prolazili smo kroz razne faze, ideje, planove kako bismo bili što spremniji i spretniji kada trenutak za putovanje dođe.

Dvadeset partnera je ispunilo zadati target od početka godine sve do kraja septembra.
Čekala ih je nagrada – meračenje u Istanbulu, koje smo započeli 2. oktobra 2014. uz podršku naših vendora: Epson, Lexmark i Xerox.

Naš opšti utisak je da je sve prošlo kako smo očekivali, u prilično nepredvidivom Istanbulu, uz to da je tih dana bio aktuelan i jedan od najvećih islamskih praznika.
Pored divnog vremena koje nas je pratilo i dobrog raspoloženja svih nas, ovom jesenjem putovanju ništa drugo nije preostalo nego da uspe.
Cilj nam je bio da se još  bolje upoznamo i da dosadašnju uspešnu saradnju sa ovim partnerima koji na tržištu važe za najveće lidere, koji kreiraju i prate tržišne trendove u sferi IT-ja, još više ojačamo.

U prilično idiličnoj i neformalnoj atmosferi to nam je i pošlo za rukom. Razradili smo poslovne planove  aktuelne do kraja visoke sezone, a započeli i nove za narednu godinu.
Verujemo da su i naši dragi vendori i partneri zadovoljni organizacijom, sadržajem, takmičenjima koja smo im pripremili, pa i vrednim nagradama koje smo podelili.
Fotografije će bliže opisati lepotu ovog bajkovitog višemilionskog grada, a nama ostaje jedno lepo sećanje na ovo divno druženje i proputovanje, kao i nada da će biti još prilika i još raspoloženih partnera za organizaciju nekih budućih putovanja.

Ova godina je bila u znaku istoka, a gde putujemo sledeće godine?

Mi smo spremni da krenemo u nove pripreme, pozivamo i vas da zajedno učestvujemo u planiranju nekog novog meračenja.

„Chill out on Bosphorus“

Istanbul, 2-4. October 2014.