Our meeting point – Skoplje 3. februar 2016

Atom partner je firma koja redovno unosi inovacije u svoje poslovanje.

Tako smo i sada, postavši zvaničan Regionalni Xerox Distributer, odlučili da druženje sa partnerima i potencijalnim partnerima iz regiona, započnemo u Skoplju, u Makedoniji.

To je bila naša početna tačka susreta na putu koji regionalno trasiramo.

Prisutni su kroz prezentacije mogli da dobiju pregršt korisnih informacija od strane Xerox i Atom partner kompanija, vezano za samo poslovanje, proizvode, servis a takođe i da postave pitanja i dobiju adekvatne odgovore.

A mi smo od prisutnih, sem dobrog raspoloženja koje su poneli sa sobom, mogli da čujemo nešto više o kretanjima na njihovom tržištu, koje su to situacije sa kojima se susreću, a na koje Atom i Xerox iz trenutne pozicije mogu da odgovore.

Hvala svima koji su odvojili vreme da svojim prisustvom uveličaju ovaj skup i što su bili spremni da čuju šta to imamo da im kažemo.

Naša sledeća tačka susreta biće Sarajevo. Druženje zakazujemo za početak marta.

Our meeting point – Skopje 3rd February 2016

Atom partner is a company that constantly brings innovations in its business.

Since we’ve become an official Regional Xerox distributor, we decided to get together with partners and potential partners in the region, starting from Skopje, Macedonia. That was the first meeting point on our route in the region.

The attendees had the opportunity to get a lot of useful information from Xerox and Atom partner through presentations, in relation to a business, products, service, and also to ask questions and get adequate answers.

Besides the good mood that the attendees have made, we could hear a little more about developments in their market as well as what are the situations they are facing with that Atom partner and Xerox can respond from the current position.

Thanks to everyone who magnified this event with their presence and listened carefully what we had to tell them.

Our next meeting point will be in Sarajevo. We will schedule the gathering at the beginning of March.