Atom partner potpisao novi ugovor za distribuciju Wiko pametnih telefona

Kompanija Atom partner je u martu ove godine potpisala distributivni ugovor sa francuskom kompanijom Wiko, proizvođačem pametnih telefona, za tržište Srbije i Bosne i Hercegovine.

Wiko je kompanija osnovana u Francuskoj 2011. godine. Sa Kompanijom Tinno, nakon dugogodišnje saradnje, napravila je novi poduhvat i ojačala tehničku ekspertizu i strategiju usmerenu ka potrošaču. Na taj način ojačan je sam DNK ovog francuskog brenda.

Wiko je drugi brend po količini prodatih pametnih telefona u Francuskoj, spada u 4 vodeća brenda u Evropi, ima svojih 5 globalnih razvojnih centara i prisutan je u 30 zemalja sveta, od nedavno i u SAD.

Wiko telefoni su prvenstveno namenjeni mladima, ali su korisnici svi od 11 do 65 godina. Ideja koja stoji iza ovog brenda je učiniti najnovije tehnologije dostupne korisnicima, po razumnim cenama.

Visok kvalitet proizvoda, a niska stopa reklamacija, uz pristupačnu cenu, svakako su Wiko izdvojili na tržištu pametnih telefona.

Atom partner nastavlja da prati trendove, jača svoj portfolio poznatim i jakim brendovima i   time gradi imidž regionalnog lidera u oblasti distribucije mobilnih telefona, hardvera i potrošnog materijala.

distribucija Wiko pametnih telefona